TivoliVredenburg brengt ode aan Daft Punk via livestream

Daft Punk
TivoliVredenburg brengt ode aan Daft Punk via livestream
Door sjoertb op 25 februari 2021 - 10:24 De Franse elektronica-act Daft Punk stopt na 28 jaar. Het duo behoort tot een van de meest iconische en invloedrijke acts in de muziekgeschiedenis. Hits als 'Around The World', 'One More Time', 'Get Lucky' en 'Harder Better Faster Stronger' zijn niet meer weg te denken van de dansvloer.

Poppodium TivoliVredenburg heeft besloten om zaterdag 27 februari aanstaande een speciale ode aan Daft Punk uit te zenden via livestream. De show bestaat natuurlijk uit de iconische videoclips en wordt gevolgd door het concert uit 2007 (één van de weinige keren dat het duo live optrad). Als afsluiter geeft Menno de Meester een DJ set vol Daft Punk hits.

Het programma:
20:00 – de beste videoclips van Daft Punk
21:00 – fan-made live registratie van Alive 2007
22:30 – afterparty met Menno de Meester DJ set

De livestream is gratis te volgen via de website van TivoliVredenburg.

We missen live muziek als geen ander, maar gelukkig zijn er veel artiesten, podia en festivals die hun publiek vermaken met livestreams. Bekijk hier het overzicht van voorstellingen via livestream.
Concert sfeer

VLAAMSE ARTIESTEN TREDEN 24 UUR LANG OP, 1 JAAR...In België gingen op 12 maart 2020 de concertzalen dicht aan het begin van de...

Danny Vera

DANNY VERA SPEELT BENEFIETSHOW VOOR DOODZIEK... Radio DJ's Rob Stenders en Caroline Brouwer maken samen het radioprogramma...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.