Danny Vera speelt benefietshow voor doodziek Oekraïens meisje (9) via Youtube

Danny Vera
Danny Vera speelt benefietshow voor doodziek Oekraïens meisje (9) via Youtube
Door Cartman91 op 24 februari 2021 - 16:51 Radio DJ's Rob Stenders en Caroline Brouwer maken samen het radioprogramma Stenders Platenbonanza op NPO Radio 2. Vorige week hadden zij muziekdocent en koorleider Marius Diepenhorst aan de telefoon hangen die het treurige verhaal van de 9-jarige Vera uit Oekraïne vertelde.

Dit meisje speelt zelf in een koor in Oekraïne en lijdt aan acute leukemie. In Oekraïne is de levensverwachting met deze ziekte niet al te hoog en bovendien onbetaalbaar voor de familie. Nadat Marius hiervan op de hoogte was zette hij een crowdfund-actie op poten om het meisje te kunnen helpen. Inmiddels is het meisje overgebracht naar Israël, maar zelfs met de opbrengst van de crowdfund-actie (10.000 euro) zijn alle (bijkomende) kosten niet te betalen.

Zanger en muzikant Danny Vera hoorde dit verhaal op de radio en besloot een steentje bij te dragen door via het Youtube-kanaal van NPO Radio 2 een benefietshow te geven. Deze zal morgenmiddag (25 februari) om 14:45 uur plaatsvinden. Hierbij kan je uiteraard een donatie geven.

Behalve de benefietshow van Danny Vera is er ook speciaal een website opgezet, waar je aan Marius een geldbedrag kan doneren zodat hij de kosten (ongeveer 200.000 euro) om het zieke meisje Vera te helpen kan betalen. Een donatie kan je doen via deze website.

Bron: NPO Radio 2Daft Punk

TIVOLIVREDENBURG BRENGT ODE AAN DAFT PUNK VIA...De Franse elektronica-act Daft Punk stopt na 28 jaar. Het duo behoort tot...

The Box news

THE BOX IN AMSTERDAM SLUIT NA ZES HAAR DEUREN Treurig nieuws door toedoen van de coronacrisis: The Box in Amsterdam ziet...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.