Verwoeste piano vervangen: Online concert op Eindhoven station met David Hordijk

David Hordijk
Verwoeste piano vervangen: Online concert op Eindhoven station met David Hordijk
Door sjoertb op 04 februari 2021 - 12:51 Vorige week werd de stationspiano op Eindhoven Centraal ernstig toegetakeld door relschoppers. De ochtend erna nam de Eindhovense pianist David Hordijk een filmpje op waarin hij het alsnog nog voor elkaar kreeg om de piano te bespelen. Het filmpje ging uitgebreid rond op sociale media. Enkele ondernemers besloten een actie op te zetten om de piano te vervangen. Na twee dagen is er al een nieuw exemplaar in de stationshal.

Samen met The Sessions (van poppodium Effenaar) en NS wordt er op zaterdag 6 februari om 21.00 uur een online concert georganiseerd. David Hordijk zal eigen werk spelen.

David over zijn muziek: “Spelen voor mensen is wat ik het allerliefste doe. We leven in een snelle tijd met zó ontzettend veel prikkels. Wanneer ik muziek maak, vergeet ik de waan van de dag, vergeet ik alles om me heen en het enige dat overblijft: De muziek. Dát gevoel. Dat is wat ik mensen wil geven."

De livestream is gratis te zien via www.thesessions.stream.

We missen live muziek als geen ander, maar gelukkig zijn er veel artiesten, podia en festivals die hun publiek vermaken met livestreams. Bekijk hier het overzicht van online voorstellingen.
George Kooymans - Golden Earring

GOLDEN EARRING GITARIST GEORGE KOOYMANS HEEFT ALS EN...Vandaag werd bekend dat Golden Earring gitarist George Kooymans ernstig ziek...

Di-rect news

DI-RECT GEEFT ONLINE CONCERT VANUIT OMNIVERSUM De deuren van het Omniversum gaan op vrijdag 5 maart wagenwijd open voor...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.