Di-Rect geeft online concert vanuit Omniversum

review: DI-RECT - 17/12 - 013 Di-rect
Di-Rect geeft online concert vanuit Omniversum
Door sjoertb op 04 februari 2021 - 12:28 De deuren van het Omniversum gaan op vrijdag 5 maart wagenwijd open voor Di-Rect. Vanuit de unieke locatie in Den Haag geeft de band die dag namelijk een livestream concert.

Mr. Beam (Mo Assem), een projectie- en installatie kunstenaar, gaat het grootste, dome-vormige videoscherm van Nederland invullen dat als decor dient voor het optreden. Het scherm is een half voetbalveld groot.

Het optreden is te volgen via di-rect.com. Kaarten zijn op de website van de band verkrijgbaar vanaf vrijdag 5 februari om 09:00 uur via het ‘pay what you want’ principe. Je mag zelf bepalen hoeveel je ervoor over hebt.

We missen live muziek als geen ander, maar gelukkig zijn er veel artiesten, podia en festivals die hun publiek vermaken met livestreams. Bekijk hier het overzicht van voorstellingen via livestream.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Effenaar_logo news

VERWOESTE PIANO VERVANGEN: ONLINE CONCERT OP...Vorige week werd de stationspiano op Eindhoven Centraal ernstig toegetakeld...

dranouternews2.jpg

FESTIVAL DRANOUTER ORGANISEERT CORONAPROOF OPTREDENS... Het Belgische dorp Dranouter kennen we van het gelijknamige Folkfestival...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.