Festival Dranouter organiseert coronaproof optredens in de kerk

Dranouter persfoto
Festival Dranouter organiseert coronaproof optredens in de kerk
Door sjoertb op 04 februari 2021 - 10:19 Het Belgische dorp Dranouter kennen we van het gelijknamige Folkfestival Dranouter dat in betere tijden jaarlijks plaatsvond. Elk jaar traden er internationale en Belgische acts op. Afgelopen jaar kon het door de pandemie niet plaatsvinden. De organisatie hoopt op 6, 7 en 8 augustus 2021 het festival weer te mogen houden. In welke vorm dat mogelijk wordt is nog even afwachten. In maart worden er beslissingen over genomen.

In de tussentijd worden er Dranouter Kerksessies gehouden. In de kerk van het dorp worden binnenkort coronaproof-concerten georganiseerd. De eerste artiesten zijn folkgroep Laïs en het duo Wannes Cappelle & Nicolas Callot.

Dranouter Kerksessies:
Zondag 25 april 2021 - Laïs
Zondag 23 mei 2021 - Wannes Cappelle & Nicolas Callot

De ticketverkoop start via de website van het festival wanneer er meer duidelijkheid is over de richtlijnen van de overheid. Per Kerksessie zijn er een beperkt aantal tickets beschikbaar.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Di-rect news

DI-RECT GEEFT ONLINE CONCERT VANUIT OMNIVERSUMDe deuren van het Omniversum gaan op vrijdag 5 maart wagenwijd open voor...

TheWeekndnws

ZIGGO DOME EN SPORTPALEIS CONCERTEN THE WEEKND... Goed en slecht nieuws voor The Weeknd fans: het slechte nieuws is dat de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.