Ziggo Dome en Sportpaleis concerten The Weeknd uitgesteld + extra concerten toegevoegd

The Weeknd news_groot
Ziggo Dome en Sportpaleis concerten The Weeknd uitgesteld + extra concerten toegevoegd
Door Cartman91 op 03 februari 2021 - 15:37 Goed en slecht nieuws voor The Weeknd fans: het slechte nieuws is dat de concerten die in de Ziggo Dome en Sportpaleis gegeven zouden worden op 13 en 19 oktober dit jaar met een jaar uitgesteld worden. Het goede nieuws is dat er in beide zalen een extra show aan de agenda is toegevoegd!

The Weeknd zal nu te zien zijn op:

28/9/2022 - Sportpaleis, Antwerpen
29/9/2022 - Sportpaleis, Antwerpen (extra show)
3/10/2022 - Ziggo Dome, Amsterdam (tickets)
4/10/2022 - Ziggo Dome, Amsterdam (extra show, tickets)

Reeds gekochte kaarten voor de uitgestelde concerten blijven geldig voor de concerten op 28 september in Sportpaleis of voor 3 oktober in de Ziggo Dome. Tickets voor de extra shows gaan vanaf 8 februari om 10 uur in de voorverkoop. Een kaartje voor het concert in Sportpaleis kost je minimaal 43,07 euro, voor een ticket in de Ziggo Dome ben je minstens 44 euro kwijt. Stel hier een reminder in voor het concert op 4 oktober in de Ziggo Dome, dan weet je zeker dat je er op tijd klaar voor zit als de kaartverkoop van start gaat!

The Weeknd werd in 2015 in een klap wereldberoemd met zijn wereldhit Can't Feel My Face, waarna ook nog grote hits als Starboy en Blinding Lights volgden. De Canadese R&B-zanger stond in 2017 al op het PITCH Festival in Amsterdam, in datzelfde jaar was hij voor het laatst in Nederland en België te zien. Ook toen stond hij in de Ziggo Dome en Sportpaleis.





Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



dranouternews2.jpg

FESTIVAL DRANOUTER ORGANISEERT CORONAPROOF OPTREDENS...Het Belgische dorp Dranouter kennen we van het gelijknamige Folkfestival...

Face Tomorrow news

FACE TOMORROW ZENDT AFSCHEIDSCONCERT IN ROTOWN UIT... In 2012 nam Face Tomorrow afscheid van het publiek met een afscheidstour....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.