Drukwerk-zanger Harry Slinger treedt op voor ouderen via livestream vanuit P60

Harry Slinger
Drukwerk-zanger Harry Slinger treedt op voor ouderen via livestream vanuit P60
Door sjoertb op 17 december 2020 - 12:32 Voor ouderen in Amstelveen wordt er op dinsdag 22 december een speciaal concert van Harry Slinger georganiseerd. Vanuit poppodium P60 zal de Drukwerk-zanger samen met pianist Lucas de Bruin optreden om de senioren een hart onder de riem te steken in deze moeilijke corona-tijden. Het concert kan via livestream bekeken en beluisterd worden.

De livestream wordt gratis aangeboden en is ook op een ander moment gratis terug te kijken.

Bekende en minder bekende nummers uit de jaren 20 tot heden, van meezingers tot luisterliedjes, komen voorbij. Natuurlijk zal ook de grote hit 'Je Loog Tegen Mij' van Drukwerk gespeeld worden.

Verpleeghuizen, dagbestedingen en de thuiszorg worden opgeroepen om het concert mee te nemen in hun planning voor de geïnteresseerden.

De show is live te volgen op dinsdag 22 december vanaf 15:00 op de Vimeo pagina van P60. Deze is later beschikbaar op de website van P60.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



TivoliVredenburg

TIVOLIVREDENBURG VIERT OUD-EN-NIEUW VIRTUEEL MET...Normaal gesproken wordt er een groot feest gevierd op oudejaarsavond in...

TivoliVredenburg1

ITALIAANS-FRANSE ZANGERES CARLA BRUNI NAAR... De Italiaans-Franse singer-songwriter Carla Bruni komt onze kant op. Op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.