Italiaans-Franse zangeres Carla Bruni naar TivoliVredenburg

Carla Bruni
Italiaans-Franse zangeres Carla Bruni naar TivoliVredenburg
Door JenitaPostma op 17 december 2020 - 12:14 De Italiaans-Franse singer-songwriter Carla Bruni komt onze kant op. Op woensdag 24 november 2021 geeft ze namelijk een concert in het Utrechtse poppodium TivoliVredenburg.

Carla Bruni maakt dromerige, ingetogen fluisterliedjes, waarvan 'Quelqu'un m'a dit' de meest beroemde is. Haar lichtschorre, hese maar ook warme stemgeluid is onmiskenbaar. Voor het eerst in zeven jaar tijd is er nu een nieuw album. Deze werd opgenomen in een privéstudio in de buurt van haar huis in Parijs tijdens de lockdown.

Sinds 2008 is ze getrouwd met Nicolas Sarkozy, voormalig president van Frankrijk. Ze was dan ook een tijdje de "première dame" van het land.

Het concert:
24-11-2021 - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)

De voorverkoop start op vrijdag 18 december om 10:00. Tickets zullen 50 euro per stuk kosten.

Bestel tickets Carla Bruni in TivoliVredenburg
Tickets Carla Bruni
wo 24 nov
TivoliVredenburg, Utrecht
p60amstelveennewss.gif

DRUKWERK-ZANGER HARRY SLINGER TREEDT OP VOOR OUDEREN...Voor ouderen in Amstelveen wordt er op dinsdag 22 december een speciaal...

Melkweg nieuwe logo

EXTRA MELKWEG-SHOW VOOR CANADESE BAND PALAYE ROYALE Palaye Royale blijft een extra nachtje in Amsterdam. De Canadese fashion...

REACTIES

Avatar skabuoy
do 17 dec 2020 21:20

skabuoy Als het even mee- of tegenzit (ligt aan wie je spreekt), zit manlief tegen die tijd toch even achter tralies, dus dan heeft ze tijd genoeg om te touren.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.