TivoliVredenburg viert oud-en-nieuw virtueel met o.a. DJ St. Paul

DJ Sfeer (ADE 2016)
TivoliVredenburg viert oud-en-nieuw virtueel met o.a. DJ St. Paul
Door JenitaPostma op 17 december 2020 - 12:55 Normaal gesproken wordt er een groot feest gevierd op oudejaarsavond in TivoliVredenburg, maar dit jaar blijven de deuren dicht. Daarom presenteert TivoliVredenburg online een alternatief oudejaarsprogramma om 2020 toch nog goed af te sluiten: NYE - The Home Show. De show begint op 31 december 2020 om 21:00 en is gratis mee te maken via de livestream. Via deze link kom je terecht bij het evenement.

Het programma bestaat uit een quiz gevolgd door een set van DJ St. Paul. Quizmaster Dzifa Kusenuh presenteert vijf rondes waarin noemenswaardige hoogte- en dieptepunten van 2020 worden behandeld. De beste teams van de Quiz vallen in de prijzen.

Michiel Peeters, programmeur nachtprogramma bij TivoliVredenburg, over de oudjaarsavond: ‘Met The Home Show willen we onze bezoekers voorzien van een tof programma, waar of met wie ze ook zijn. TivoliVredenburg is een plek die mensen met elkaar verbindt. Als dat niet in het echt kan, doen we dat virtueel. Een moment als oudjaarsavond, zeker na een bizar jaar als dit, is dan extra belangrijk’.
Maan 1.5e meter corona show

CORONA-SNELTEST-NETWERK MAAKT DE WEG VRIJ VOOR...Vanaf januari worden er een achttal proefevenementen georganiseerd in...

p60amstelveennewss.gif

DRUKWERK-ZANGER HARRY SLINGER TREEDT OP VOOR OUDEREN... Voor ouderen in Amstelveen wordt er op dinsdag 22 december een speciaal...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.