Harry Styles concerten in Ziggo Dome en Sportpaleis opnieuw verplaatst

Harry Styles
Harry Styles concerten in Ziggo Dome en Sportpaleis opnieuw verplaatst
Door KaylynB op 16 december 2020 - 15:41 Wegens de coronamaatregelen heeft Harry Styles in heel Europa moeten besluiten de huidige tournee te verplaatsen.

Hiermee komen de concerten die op 27 maart 2021 in de Ziggo Dome (originele datum: 6 mei 2020) en het concert op 9 maart 2021 in het Sportpaleis (originele datum: 25 mei 2020) te vervallen. Momenteel kijkt de organisatie samen met Harry naar een vervangende datum. Zodra de podia nieuws hebben over de definitieve nieuwe datum worden de kaartkopers zo snel mogelijk geïnformeerd. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum.

Harry Styles is een van de leden van One Direction en had solo ook hits met onder meer Adore You, Watermelon Sugar en Golden.

Wil je naar het concert van Harry Styles in de Ziggo Dome? Tickets kosten tussen 46 euro en 90 euro per stuk. Koop hier tickets voor het concert van Harry Styles in de Ziggo Dome. Eerder was het concert uitverkocht, maar de kans is groot dat er met een nieuwe datum tickets vrijkomen.

Toch liever naar het concert in het Sportpaleis? Tickets kosten tussen de 56 euro en 87 euro per stuk. Koop hier je tickets voor het concert van Harry Styles in het Sportpaleis.
Paradiso logo nieuw

PARADISO-CONCERT DE DIJK UIT 2019 VIA LIVESTREAM...Er is geen band die vaker in Paradiso heeft gestaan als De Dijk . Iedere...

Cult of Luna news

CULT OF LUNA KOMT EXCLUSIEF NAAR HEDON VOOR EEN... Op vrijdag 15 oktober 2021 komt Cult of Luna exclusief naar Hedon in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.