Cult Of Luna komt exclusief naar Hedon voor een Nederlandse clubshow

Cult of Luna
Cult Of Luna komt exclusief naar Hedon voor een Nederlandse clubshow
Door KaylynB op 16 december 2020 - 13:53 Op vrijdag 15 oktober 2021 komt Cult of Luna exclusief naar Hedon in Zwolle voor een Nederlandse clubshow als onderdeel van hun nieuwe Europese tour. De band gaat reizen samen met supports Caspian en Holy Fawn. De tour aankondiging volgt op een eerder nieuwsbericht dat de band een eigen label ('Red Creek') heeft opgezet (met fysieke distributie door MetalBlade in Amerika en Seasons of Mist in Europa) en zal daar begin februari eerst “The Raging River” op uitbrengen. Dit werk bevat vijf nieuwe Cult of Luna-tracks waaronder één met Mark Lanegan.

De shoegazy postrockband Caspian komt als supportact van deze show. Het Amerikaanse kwintet staat bekend voor hun instrumentale muziek. Ook Holy Fawn komt als supportact.

Kaarten voor de show kosten 23,50 euro. De tickets voor het concert zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 18 december 09:00 u. Zoals je van ons gewend bent kan je ook een ticketreminder instellen.

Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefHarry Styles

HARRY STYLES CONCERTEN IN ZIGGO DOME EN SPORTPALEIS...Wegens de coronamaatregelen heeft Harry Styles in heel Europa moeten...

Melkweg nieuwe logo

MELKWEG BRENGT BOEK UIT TER ERE VAN 50-JARIG JUBILEUM De Melkweg opende in juli 1970 haar deuren in een oude melkfabriek en is na...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.