Paradiso-concert De Dijk uit 2019 via livestream uitgezonden op social media

review: De Dijk - 09/11 - Maassilo De Dijk
Paradiso-concert De Dijk uit 2019 via livestream uitgezonden op social media
Door Cartman91 op 16 december 2020 - 16:32 Er is geen band die vaker in Paradiso heeft gestaan als De Dijk. Iedere tour van de band wordt traditiegetrouw afgesloten in de Amsterdamse poptempel. Zo was ook dit jaar de bedoeling om de tour daar af te sluiten, met drie optredens (17 t/m 19 december, dit zouden de 80ste t/m 82ste optredens in Paradiso zijn). Dankzij het coronavirus kan dit echter niet doorgaan.

Hier is inmiddels wel een oplossing voor bedacht: het meest recente optreden van De Dijk in Paradiso, in 2019 wordt via social media volledig uitgezonden! Vanaf morgen (17 december) om 20:30 is deze stream te volgen via Youtube, Facebook en de website van Paradiso.

Huub van de Lubbe (zanger) zegt: "De concerten in Paradiso zijn voor ons een van de hoogtepunten van het jaar. We kijken wat dat betreft nu al uit naar 2021 waarin we hopelijk weer als vanouds mooie avonden met elkaar beleven in een dampend Paradiso. Het leek ons aardig om in de tussentijd de fans te verrassen met deze live-opnames zodat iedereen er thuis een feestje van kan maken met onze muziek. Veel plezier, blijf gezond en graag tot volgend jaar."


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefThe Dead South news

THE DEAD SOUTH MET NIEUW ALBUM NAAR DE MELKWEG,...De Canadese band The Dead South brengt bluegrass muziek mee naar Europa...

Harry Styles

HARRY STYLES CONCERTEN IN ZIGGO DOME EN SPORTPALEIS... Wegens de coronamaatregelen heeft Harry Styles in heel Europa moeten...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.