Lionheart met Terror en Get The Shot naar Dynamo Eindhoven en Zappa Antwerpen

Terror
Lionheart met Terror en Get The Shot naar Dynamo Eindhoven en Zappa Antwerpen
Door JenitaPostma op 08 december 2020 - 16:08 Op donderdag 4 november komt de hardcore band Lionheart een show geven in Dynamo Eindhoven. Voorprogramma's worden verzorgd door Terror, Get The Shot en Dying Wish. Op zondag 7 november doet deze tour ook Zappa in Antwerpen aan. De tickets van de concerten kosten €24 euro exclusief servicekosten. Kaartjes aan de deur zullen €28 euro kosten.

Sinds 2004 geeft "Lionheart" al energieke liveshows. De band kwam in 2019 terug na een break met het album ‘Welcome to the West Coast II’, een album met sing-alongs, breakdowns en riffs. Vorig jaar deden ze er nog een schepje bovenop in de vorm van het album ‘Valley of Death’. De snelle, harde en straight to your face hardcore band uit Los Angeles, California die geformeerd is in 2002, is geen onbekende. Komende zomer is Lionheart ook te zien op het Jera on Air festival in Ijsselstein.

Met ruim 18 jaar ervaring en zeven albums op zak, is "Terror" een van de meest gevestigde naam in de scene. "Get The Shot" vormde zich in 2009 en brengt sindsdien het geluid van 90’s hardcore bands en 80’s thrash metal met zich mee. In 2017 brachten ze hun laatste album ‘Infinite Punishment’ uit, een donker album gemaakt door vijf leden die niks meer te verliezen hebben. "Dying Wish" helpt met hun muziek mee aan de heropleving van postmodern noisecore en verweeft heavy metal met chaos gedreven punk. Ze deelden het podium al vaker met Terror, Comeback Kid en Jesus Piece.

Lionheart, Terror, Get the Shot en Dying Wish zijn op de volgende plekken te zien:
04-11-2021 - Lionheart - Dynamo, Eindhoven (tickets)
07-11-2021 - Lionheart - Zappa, Antwerpen (tickets)

BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Dying Wish / Get The Shot / Lionheart / Terror in Dynamo
Bestel gelijk je ticket
KIES TICKET
do 04 nov
Lionheart + Terror + Get The Shot + Dying Wish
Dynamo, Eindhoven
€ 26,50
zo 07 nov
Lionheart
Zappa, Antwerpen
Remy van Kesteren

REMY VAN KESTEREN SPEELT TWEE KEER EEN 'MAKING OF'... Remy van Kesteren , Jurjen Alkema en een groep robots nemen een select...

Hang Youth

HANG YOUTH MET 'ALLES MOET BETER' HET LAND DOOR De Punkfurie Hang Youth speelt op vrijdag 15 januari twee shows in DB's...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.