Paradiso komt met eigen cadeaubon

Paradiso zitconcert Opera Alaska
Paradiso komt met eigen cadeaubon
Door JenitaPostma op 30 november 2020 - 14:02 Het Amsterdamse poppodium Paradiso geeft een eigen cadeaubon uit. Het is een digitale bon met waardes van 5, 10, 25, 50, 75 of 100 euro. De cadeaubon is te gebruiken voor alle evenementen die worden georganiseerd en gehouden in Paradiso en is per direct te verkrijgen.

De Paradiso cadeaubon is te besteden aan tickets voor en door Paradiso georganiseerde programma's, waaronder ook evenementen in Paradiso Noord. Met de cadeaubon kan jouw kennis, vriend(in) of familielid zelf een keuze maken uit een uitgebreid aanbod van live-shows tot politieke debatten, wetenschappelijke discussies en clubnachten. Je kunt de cadeaubon exclusief aanschaffen in de ticketshop van Paradiso. Je kunt zelf de waarde kiezen, het begint bij 5 euro en loopt op naar 10, 25, 50, 75 of 100 euro.

Na afronding van de betaling ontvang je de digitale cadeaubon direct in je e-mail als PDF-bestand. De Paradiso-bon is twee jaar geldig en enkel te gebruiken bij het online kopen van tickets. Gebruikers hoeven het tegoed van de bon niet in één keer te besteden. Als het bedrag van de bestelling lager is dan de waarde van de bon, ontvangt de consument een nieuwe digitale vouchercode.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Arch Enemy news

ARCH ENEMY, BEHEMOTH EN TWEE SPECIAL GUESTS KOMEN...De deathmetalband Arch Enemy keert weer terug. Na twee headline shows op...

TivoliVredenburg

BRITS AVONDJE IN TIVOLIVREDENBURG MET NEVER MIND THE... Never Mind The Brexit begon als een DJ-set tijdens Best Kept Secret, later...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.