Ticketmaster nuanceert plannen om negatieve coronatest of vaccinatie te verplichten

Hedon publiek
Ticketmaster nuanceert plannen om negatieve coronatest of vaccinatie te verplichten
Door RobZ op 13 november 2020 - 16:19 Gisteren berichtten wij over het plan van Ticketmaster om een vaccinatie of negatieve coronatest verplicht te maken voordat een concert of festival bezocht kan worden. Billboard berichtte over dit plan van Ticketmaster-directeur Mark Yovich om zo 'post-pandemic fan safety' te realiseren.

Vandaag reageert Ticketmaster met het bericht dat er geen concrete plannen zijn om vaccinatie of een negatieve coronatest verplicht te stellen en dat het bovendien aan de organisatoren van events (en niet aan Ticketmaster zelf) is om dit soort maatregelen te implementeren. Ticketmaster is simpelweg nog bezig met het inventariseren (en technisch mogelijk maken) van sommige maatregelen.

Tegen het AD zegt Ticketmaster Nederland dat er geen plannen zijn om een vaccinatie of negatieve test verplicht te stellen. Wel wordt er gekeken naar tal van alternatieven om veilige events mogelijk te maken. De overheid of organisator neemt de uiteindelijke beslissing over welke maatregelen genomen worden.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Corona virus2

VNPF: EERDER TOEGANG TOT FESTIVAL OF CONCERT NA...De VNPF (Vereniging Nederlandse Poppodia en Festivals) ziet wel wat in een...

Dour sfeer1

MOJO EN ID&T MOGEN PILOT EVENTS ORGANISEREN IN ZIGGO... Het kabinet gaat onder voorwaarden akkoord de doorontwikkeling en organisatie...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.