METZ voor drie concerten naar Nederland en België

Metz
METZ voor drie concerten naar Nederland en België
Door JenitaPostma op 06 oktober 2020 - 13:14 De punk- en noiserockband METZ uit Toronto komt naar Nederland en België. De band staat op 6, 7 en 8 oktober 2021 achtereenvolgens in de concertzalen TivoliVredenburg Utrecht, Vera Groningen en Trix Antwerpen.

METZ is een live adrenaline-kick die de hele setlist door alleen maar piekt. De band staat bekend om hun razende gitaren, donderdrums en brulzang, maar ook schrijft de band hele goede, intelligente nummers. Het barst van de dynamiek en variatie.

In 2019 brachten ze hun laatste album uit. Kort daarna kwam de vierde in de reeks. ‘Atlas Vending’ is de naam van het nieuwe album en is met een andere insteek gemaakt dan de voorgangers. Terwijl eerdere METZ-albums teren op een schurende meedogenloosheid, begon het trio aan ‘Atlas Vending’ met als doel een geduldiger en eerlijker album te maken. Het resultaat is een plaat die zwaar, welbespraakt en serieus klinkt.

De kaartverkoop van deze concerten start op 9 oktober 2020 om 10:00. De tickets zullen tussen de 14 euro en 23,35 euro kosten, afhankelijk van de locatie. Via de volgende links zorg je dat je aanwezig bent:

06-10-2021 - Metz - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)
07-10-2021 - Metz - Vera, Groningen (tickets)
08-10-2021 - Metz - Trix, Antwerpen (tickets)
jon hopkins

NIEUWE DATUMS VOOR JON HOPKINS POLARITY TOURNEE IN 2021Ook Jon Hopkins ontkomt er niet aan zijn 'Polarity' tournee te verplaatsen...

Joe Buck

CONCERT JOE BUCK 'WHITE ROSES TOUR 2020' IN PARADISO... Nederlandse singer-songwriter Joe Buck heeft een nieuwe album uit en geeft...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.