concert: Metz in Trix op VRIJDAG 08 OKTOBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Metz
    Metz - 5/2 - Merleyn
    © Erik Luyten
  • Metz
    Metz - 5/2 - Merleyn
    © Erik Luyten


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Metz in Trix) verplaatst naar dinsdag 12 april 2022.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
08 OKT
METZ Club, 19:30 uur Trix, Antwerpen
2021
Hoofdprogramma Metz

EXTRA INFORMATIE

Het lijkt misschien niet zo lang geleden, maar het verpletterende debuutalbum van de Canadese noiserockband METZ is inmiddels 8 jaar oud. Heel wat lovende recensies en platgespeelde muziekclubs later (ook wij bekomen nog steeds van hun doortocht in onze Bar in 2015) beseft de band meer dan terecht dat ze niet zomaar een kortstondige wervelwind waren.

En dus vond Metz dat het tijd was voor een geduldigere en eerlijkere plaat. Op Atlas Vending tonen ze het resultaat. Geen nood: een uppercut krijg je nog steeds (er zaten vrienden van Uniform en Lightning Bolt achter de knoppen), maar er is voor het eerst ook ruimte voor een openhartig gesprek.

Foto's van Metz

Foto Metz te Field Day London 2013 Foto Metz te Field Day London 2013 Foto Metz te Metz - 5/2 - Merleyn Foto Metz te Best Kept Secret 2015 - Vrijdag Foto Metz te Metz - 5/2 - Merleyn Foto Metz te Best Kept Secret 2015 - Vrijdag
 
Bekijk alle 27 foto's van Metz

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws