concert: Metz in Vera op DONDERDAG 07 OKTOBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Metz
    Metz - 5/2 - Merleyn
    © Erik Luyten
  • Metz
    Metz - 5/2 - Merleyn
    © Erik Luyten


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Metz in Vera) verplaatst naar donderdag 05 mei 2022.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
07 OKT
METZ Mainstage, 20:30 uur Vera, Groningen
2021
Hoofdprogramma Metz

EXTRA INFORMATIE

Leg de dubbele set oordoppen maar alvast klaar, want METZ komt met twee benen gestrekt! De noisepunk band uit Toronto is bruut, hard, rauw en hun muziek gaat door een metersdikke betonnen muur. Live slaat het trio er niet naast, met rauw geladen splinterbommen die ze stoicijns op het publiek afvuren. Hun laatste plaat Automat uit 2019 stond vol schurende brokken noisepunk, instant meebrulbare refreinen, goedgemikte flarden gitaarfeedbacken en volop energie en ook hun nieuwe singles waaronder de meest recente Blind Youth Industrial Park is weer een voltreffer van formaat!

Foto's van Metz

Foto Metz te Loose Ends 2019 Foto Metz te Metz - 5/2 - Merleyn Foto Metz te Best Kept Secret 2015 - Vrijdag Foto Metz te Metz - 5/2 - Merleyn Foto Metz te Metz - 5/2 - Merleyn Foto Metz te Best Kept Secret 2015 - Vrijdag
 
Bekijk alle 27 foto's van Metz

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws