Anneke van Giersbergen geeft twee kerstconcerten in TivoliVredenburg

Anneke van Giersbergen
Anneke van Giersbergen geeft twee kerstconcerten in TivoliVredenburg
Door KaylynB op 06 oktober 2020 - 11:26 Zangeres Anneke van Giersbergen werd bekend als frontvrouw van The Gathering, maar inmiddels heeft ze al jaren een succesvolle solocarrière. Vandaag wordt bekend dat ze twee kerstconcerten geeft op 22 december in de Grote Zaal van TivoliVredenburg, Utrecht. De shows beginnen om 18:30 uur en een om 21:15 uur. Vanzelfsprekend worden alle corona-maatregelen door TivoliVredenburg gehandhaafd.

Anneke van Giersbergen heeft inmiddels tal van samenwerkingen met artiesten zoals, Devin Townsend, Anathema, IJslandse folkgroep Árstíðir en BLØF op haar naam staan. Daarnaast horen miljoenen mensen jaarlijks haar stem in de Efteling-attractie Baron 1898. 2019 stond in het teken van Anneke’s 25-jarig artiestenjubileum. Dit vierde ze met twee uitverkochte shows in de Effenaar, in Eindhoven. In dat jaar werd Anneke bovendien onderscheiden met de Buma ROCKS! Export Award als erkenning en waardering voor haar succes in het buitenland. Op dit moment is een nieuw soloalbum in de maak dat begin 2021 verschijnt.

De van de kerstconcerten in TivoliVredenburg is per direct begonnen. De tickets kosten 33,75 euro. Je kan hieronder de tickets vinden:
22-12-2020 18:30 - Anneke van Giersbergen - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)
22-12-2020 21:15 - Anneke van Giersbergen - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)
Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefCorona virus

BARCELONA GAAT SNELLE CORONATEST UITPROBEREN OP 1000...Is dit de toekomst van concerten zo lang corona de wereld nog niet uit is?...

Loïc Nottet

LOÏC NOTTET KONDIGT VIER OKTOBER-CONCERTEN AAN IN... Loïc Nottet heeft aangekondigd een aantal concerten te gaan geven in het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.