Loïc Nottet kondigt vier oktober-concerten aan in Koninklijk Circus Brussel

loïc Nottet
Loïc Nottet kondigt vier oktober-concerten aan in Koninklijk Circus Brussel
Door JenitaPostma op 06 oktober 2020 - 11:05 Loïc Nottet heeft aangekondigd een aantal concerten te gaan geven in het Koninklijk Circus te Brussel. Het eerste concert op 24 oktober was zo snel uitverkocht dat ze hebben besloten nog twee coronaproof concerten te gaan geven op zondag 25 oktober. Het eerste concert begint op 16:00 en de tweede van de avond is om 19:00.

De jonge Belg Loic Nottet is behalve zanger en componist ook danser. In 2015 deed hij namens België mee aan het Eurovisie songfestival. Twee jaar later, in 2017 brengt hij zijn debuutalbum Selfocracy uit, wat in zijn thuisland platina wordt en in Frankrijk goud. Op dit album staat onder andere het nummer Million Eyes, een nummer dat op Youtube meer dan 28 miljoen keer is bekeken en op Spotify al meer dan 14 miljoen keer is beluisterd.

Er zullen vanwege de corona-maatregelen maar een beperkt aantal tickets beschikbaar zijn voor de shows. Ook houdt het Koninklijk Circus België zich aan de richtlijnen zoals het verplicht dragen van een mondmasker. De maskers worden gratis uitgedeeld. De stoelen worden bezet door groepen van twee personen, daartussen word het gescheiden van een lege stoel. De bar en kleedkamers zijn gesloten en er word aangeraden niet op het laatste moment te komen. Per persoon kost een ticket 40 euro. Via de onderstaande links zorg je dat je aanwezig bent.

18:00 24-10-2020 - Loïc Nottet - Koninklijk Circus, Brussel (UITVERKOCHT)
21:00 24-10-2020 - Loïc Nottet - Koninklijk Circus, Brussel (tickets)
16:00 25-10-2020 - Loïc Nottet - Koninklijk Circus, Brussel (tickets)
19:00 25-10-2020 - Loïc Nottet - Koninklijk Circus, Brussel (tickets)
Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefAnneke van Giersbergen VUUR

ANNEKE VAN GIERSBERGEN GEEFT TWEE KERSTCONCERTEN IN...Zangeres Anneke van Giersbergen werd bekend als frontvrouw van The...

Melkweg nieuwe logo

TWEEMAAL MELKWEG MAX VOOR NIEUW TALENT ANTOON De slechts 18-jarige Antoon (geboren in 2002 als Tijn Verkerk) sloot zich...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.