013 voert ook mondkapjesplicht in tot aan stoel

Guus Meeuwis
013 voert ook mondkapjesplicht in tot aan stoel
Door sjoertb op 01 oktober 2020 - 13:25 De organisatie van 013 in Tilburg heeft het coronaprotocol van het poppodium aangepast aan de nieuwe situatie rondom de bestrijding van het corona-virus.

Net als bij de poppodia Melkweg en Paradiso wordt het dragen van een mondkapje verplicht bij binnenkomst. Zodra je bij je concertstoel aangekomen bent kan het kapje af. Verder gelden er regels rondom onder andere het houden van 1,5 meter afstand, vermijden van drukte en handen wassen.

013 schrijft:
Om bezoekers en personeel een veilige concertervaring te kunnen bieden, houden we ons strak aan de RIVM richtlijnen en het protocol vanuit de VNPF & KHN. Daarnaast doen we een beroep op ieders eigen verantwoordelijkheid.

Het coronaprotocol is te lezen op de website van 013. Ook krijgen muziekliefhebbers voorafgaand aan het bezoek van een concert een servicemail met daarin de belangrijkste en meest actuele maatregelen.

Foto door Mark Kleijnen: Guus Meeuwis in 013. De aankomende weken treedt hij er veel op.festivalinfonieuwlogo

DEZE WEEK IN DE VOORVERKOOP: O.A. RÓISÍN MURPHY,...Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

Luka Bloom

LUKA BLOOM VERPLAATST TOUR NAAR NAJAAR 2021 ' You Couldn't Have Come At A Better Time ' heet de tour van Luka Bloom ....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.