concert: Guus Meeuwis - Club Zoveel in 013

  • Guus Meeuwis
    Guus Meeuwis - 17/6 - Philips Stadion
    © Erik Luyten
  • Guus Meeuwis
    Guus Meeuwis - 26/3 - 013
    © Erik Luyten
ZA.
10 OKT
GUUS MEEUWIS - CLUB ZOVEEL 013, Tilburg
2020
Hoofdprogramma Guus Meeuwis

EXTRA INFORMATIE

Precies vijfentwintig jaar nadat Nederland kennis maakte met Guus Meeuwis, komt de zanger met een nieuw studioalbum: Deel Zoveel. Het album verschijnt 31 juli. Een dag later opent Guus Meeuwis tevens de deuren van Club Zoveel: zijn exclusieve pop-up club in de grote zaal van poptempel 013 in Tilburg.

De titel verwijst niet alleen naar de zoveelste plaat die de zanger uitbrengt, maar vooral naar zijn verlangen om nieuwe muziek te blijven maken en te delen. En het delen van nieuwe muziek is precies wat hij gaat doen in zijn eigen club. Onder het mom ‘Deel Zoveel, Speel Zoveel’ brengt hij, live met band, zijn nieuwe album ten gehore. Net zolang tot iedereen, die zich heeft ingeschreven voor een kaartje, is geweest. Op 1 augustus trapt Guus dit avontuur af. Wanneer het avontuur weer eindigt: dat bepalen zijn fans!

Tickets voor deze Club Zoveel concerten van Guus Meeuwis kosten 55 euro per stuk. Uiteraard volgt Club Zoveel alle maatregelen vanuit de overheid en het RIVM om te voorkomen dat corona zich verspreid

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de 013 in Tilburg? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Guus Meeuwis - Club Zoveel in 013 plaatsvindt.

Foto's van Guus Meeuwis

Foto Guus Meeuwis te Concert at Sea 2019 donderdag Foto Guus Meeuwis te Guus Meeuwis Groots met een zachte G 2019 - 14/06 - Philips Stadion Foto Guus Meeuwis te Paaspop Schijndel 2012 Foto Guus Meeuwis te Guus Meeuwis - 14/6 - Philips stadion Foto Guus Meeuwis te Guus Meeuwis - 17/6 - Philips Stadion Foto Guus Meeuwis te Pinkpop 2017 - Maandag
 
Bekijk alle 225 foto's van Guus Meeuwis

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws