America viert op 28 juli vijftigjarig jubileum in TivoliVredenburg

America
America viert op 28 juli vijftigjarig jubileum in TivoliVredenburg
Door JenitaPostma op 14 september 2020 - 11:03 De succesvolle classic rockband America komt terug met een exclusieve show in TivoliVredenburg, Utrecht. De band viert daar op 28 juli 2021 hun vijftigjarig jubileum. In 1970 is de band opgericht door Gerry Beckley, Dewey Bunnel en oud-bandlid Dan Peek, die de grote hit ‘A horse With No Name’, in 1971 hebben uitgebracht. Na vijftig jaar maken de vrienden Gerry en Dewey nog steeds samen muziek een reizen ze de hele wereld over. De kaartverkoop voor het concert in de Grote Zaal van TivoliVredenburg start op vrijdag 18 september om 10:00 uur. Tickets gaan over de toonbank vanaf 39,25 euro. Via deze link koop je tickets voor het concert van America in TivoliVredenburg.

America scoorde een groot aantal hits waaronder 'I Need You', 'Ventura Highway', 'Don't Cross The River', 'Tin Man', 'Lonely People' en 'Sister Golden Hair'. Zes van de albums van America zijn gecertificeerd als goud of platina, waarbij de band een combinatie van verschillende genres en stijlen laat horen.

Door een aantal veranderingen en richtingen van het geluid bracht America opnieuw singles uit zoals ‘You Can Do Magic’ die hun naar de bovenkant van de pop ranglijsten bracht. America is een band die grenzen doorbreekt door middel van opwekkende en positieve muziek.
Bestel tickets America - A Horse With No Name in TivoliVredenburg
Tickets America - A Horse With No Name
wo 28 jul
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 39,25
Jamie Cullum

CONCERTEN JAMIE CULLUM IN KONINKLIJK CIRCUS EN...De Britse singer-songwriter Jamie Cullum zou in eerste instantie afgelopen...

Black Pumas

BLACK PUMAS NOVEMBER 2021 NAAR ANCIENNE BELGIQUE EN... Het Amerikaanse duo Black Pumas komt met hun supporting act Seratones op 14...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.