Black Pumas november 2021 naar Ancienne Belgique en AFAS Live

black pumas
Black Pumas november 2021 naar Ancienne Belgique en AFAS Live
Door KaylynB op 14 september 2020 - 10:29 Het Amerikaanse duo Black Pumas komt met hun supporting act Seratones op 14 november 2021 naar de Ancienne Belgique en 19 november 2021 naar AFAS Live.

Black Pumas is een Amerikaanse soulband uit Texas. Black Pumas werd eind 2017 opgericht door straatmuzikant Eric Burton en gitarist Adrian Quesada, die met zijn vorige band Grupo Fantasma al een Grammy op zijn naam had staan. Een bijzondere, ongeplande kennismaking, waarbij Burton voor Quesada door de telefoon zong, veranderde al snel in een succesverhaal. Black Pumas wil met hun muziek niet zomaar de soul van de jaren zeventig weer tot leven te laten komen, maar ook de invloed uit hiphop laten horen. Een heuse “James Brown meets Wu-Tang Clan”.

Begin dit jaar gaf Black Pumas nog uitverkochte concerten in Tivolivredenburg, Paradiso, De Oosterpoort en de Effenaar. De band had een festivalzomer in de planning met optredens op onder andere Down the Rabbit Hole, Bospop, North Sea Jazz en Rock Werchter. Gelukkig komen ze in de festivalzomer van 2021 veel van deze optredens inhalen.

Vandaag wordt bekend dat Black Pumas in november 2021 een optreden geeft in de Afas Live en ook hun concert in Ancienne Belgique, dat ingepland stond voor 13 november naar 2021 verschuift.

Black Pumas staat op 14 november 2021 in de Ancienne Belgique in Brussel. De tickets kosten €29. Koop hier de tickets voor Black Pumas in Ancienne Belgique.

Het duo is op 19 november 2021 te zien in AFAS Live, Amsterdam. De voorverkoop voor AFAS Live begint 18 september 2020 om 10 uur. De tickets voor dit concert kosten €38.50. Koop hier de tickets voor Black Pumas in AFAS Live.

We kunnen je een mail sturen als de voorverkoop van dit concert begint.
[url2=]Hier stel je een ticketreminder. Je weet dan zeker dat je de start van de voorverkoop niet vergeet.

BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Black Pumas in Ancienne Belgique (AB)
Bestel gelijk je ticket
KIES TICKET
zo 14 nov
Black Pumas
Ancienne Belgique (AB), Brussel
€ 29,00 - 30,00
vr 19 nov
Black Pumas
AFAS Live, Amsterdam
€ 38,50
TivoliVredenburg

AMERICA VIERT OP 28 JULI VIJFTIGJARIG JUBILEUM IN...De succesvolle classic rockband America komt terug met een exclusieve show in...

Nothing But Thieves

NOTHING BUT THIEVES KONDIGT NIEUWE TOUNEE AAN MET... Op 23 oktober brengt Nothing But Thieves hun derde album Moral Panic uit....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.