concert: America - A Horse With No Name in TivoliVredenburg op WOENSDAG 28 JULI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • America
    America - 20/10 - TivoliVredenburg
    © Ans van Heck
  • America
    America - 20/10 - TivoliVredenburg
    © Ans van Heck


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (America - A Horse With No Name in TivoliVredenburg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
28 JUL
AMERICA - A HORSE WITH NO NAME Grote Zaal, 19:45 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2021
Hoofdprogramma America

EXTRA INFORMATIE

De Amerikaanse folkrockgroep America, die dit jaar precies 50 jaar bestaat, is een van de bekendste bands uit de seventies en heeft minstens één tijdloze klassieker op zijn naam staan: A Horse With No Name. Met hun goed in het gehoor liggende softrock waarbij vooral de perfecte driestemmige zang opviel, scoorde het trio hit na hit, waarvan Ventura Highway en Sister Golden Hair ook in ons land nog dagelijks op de radio te horen zijn. Dat hun muziek zo lang meegaat komt ook door hun producer: George Martin, de man die de Beatles groot heeft gemaakt. Aan het hoofd staan nog steeds de twee originele leden Dewey Bunnell en Gerry Beckley! Verwacht een avond vol met het beste van 50 jaar America!

Foto's van America

Foto America te America - 20/10 - TivoliVredenburg Foto America te America - 20/10 - TivoliVredenburg Foto America te America - 20/10 - TivoliVredenburg Foto America te America - 20/10 - TivoliVredenburg Foto America te America - 20/10 - TivoliVredenburg Foto America te America - 20/10 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 12 foto's van America

Gerelateerd nieuws