Nothing But Thieves kondigt nieuwe tounee aan met optredens in Ziggo Dome en Den Atelier

review: Nothing But Thieves - 15/11 - Afas Live Nothing But Thieves
Nothing But Thieves kondigt nieuwe tounee aan met optredens in Ziggo Dome en Den Atelier
Door RobZ op 14 september 2020 - 10:14 Op 23 oktober brengt Nothing But Thieves hun derde album Moral Panic uit. Reden genoeg om een nieuwe UK en Europese tournee in te plannen. Tijdens 'The Moral Panic Tour' krijgen fans de kans om de nieuwe tracks en de vele eerdere hits van Nothing But Thieves live te horen. Op vrijdag 12 november staat Nothing But Thieves in de Ziggo Dome. België wordt deze tournee (nog) overgeslagen, maar de Engelse band staat wel op 6 november in Den Atelier in Luxemburg.

Nothing But Thieves bestaat uit frontman Conor Mason, gitarist Joe Langridge-Brown, gitarist Dominic Craik, bassist Philip Blake en drummer James Price. Het viertal breekt in 2015 door met debuutplaat Nothing But Thieves, waarvan de hits 'Itch', 'Hanging', 'Wake Up Call' en 'Trip Switch' afkomstig zijn. Dankzij opvolger Broken Machine wordt de band definitief een gevestigde naam. Single 'Amsterdam' is een ode aan onze hoofdstad en het nummer wordt dan ook direct een hit in Nederland. Ook 'Sorry' kan rekenen op veel airplay op de radiostations.

Nothing But Thieves was in 2019 voor het laatst in de BeNeLux te zien. Toen deed de band met Dauwpop, Vestrock en Rock Werchter een aantal festivals aan. Het jaar daarvoor stond Nothing But Thieves kort achter elkaar in een uitverkochte Afas Live en 013. Natuurlijk waren wij aanwezig bij al deze concerten. Check hier onze foto's van Nothing But Thieves in de 013 en hier het concert van Nothing But Thieves in Afas Live.

Tickets voor de aankomende concerten in november 2021 gaan op vrijdag 18 september in de voorverkoop. Voor het concert in de Ziggo Dome betaal je 40,32 euro per kaartje. Tickets voor Nothing But Thieves in de Ziggo Dome bestel je hier. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Dat kunnen we regelen. Stel hier een ticketreminder in je weet zeker dat je de voorverkoop niet mist.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBlack Pumas

BLACK PUMAS NOVEMBER 2021 NAAR ANCIENNE BELGIQUE EN...Het Amerikaanse duo Black Pumas komt met hun supporting act Seratones op 14...

Idles

EXTRA SHOW VOOR IDLES IN DE MELKWEG Afelopen week schreven wij over de Europese tournee van Idles met daarin...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.