Extra show voor Idles in de Melkweg

Idles
Extra show voor Idles in de Melkweg
Door RobZ op 11 september 2020 - 15:37 Afelopen week schreven wij over de Europese tournee van Idles met daarin concerten in de Melkweg en Ancienne Belgique. Vanochtend begon de kaartverkoop. De tickets voor het concert in de Melkweg op zaterdag 29 mei waren binnen mum van tijd uitverkocht. Reden genoeg voor een extra concert op zondag 30 mei.

De kaartverkoop van dit extra concert is per direct begonnen. Tickets kosten net als voor het concert op 29 mei 28,75 euro per stuk. Je hebt dan nog wel een lidmaatschap voor de Melkweg nodig. Hier koop je tickets voor het extra concert van Idles in de Melkweg.

Idles is een onstuimige kwintet uit Bristol en heeft in de afgelopen jaren een flinke livereputatie opgebouwd. Ze staan bekend om hun meeslepende, overweldigende liveshows en hun gepassioneerde scherpe, politieke klinkklare cut the bullshit teksten. Hun muziek is aanklacht tegen opkomend racisme, seksisme en polarisatie in Groot-Brittanië.

BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Idles in Melkweg
Tickets Idles
KIES TICKET
za 29 mei
Idles
Melkweg, Amsterdam
€ 28,75
zo 30 mei
Idles
Melkweg, Amsterdam
€ 28,75
Nothing But Thieves

NOTHING BUT THIEVES KONDIGT NIEUWE TOUNEE AAN MET...Op 23 oktober brengt Nothing But Thieves hun derde album Moral Panic uit....

ADE 2019

PARADISO KONDIGT EERSTE CORONAPROOF ADE LIVESHOWS... Onder de noemer ADE Specials presenteert Amsterdam Dance Event van 21 tot en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.