Nieuwe Europese tournee IDLES langs Melkweg en Ancienne Belgique

Idles
Nieuwe Europese tournee IDLES langs Melkweg en Ancienne Belgique
Door KaylynB op 07 september 2020 - 14:40 De Britse postpunk-rock band IDLES komt volgend jaar naar Nederland en België. Het onstuimige kwintet heeft in de afgelopen jaren een flinke livereputatie opgebouwd vanuit hun hometown Bristol. Ze staan bekend om hun meeslepende, overweldigende liveshows en hun gepassioneerde scherpe, politieke klinkklare cut the bullshit teksten. Hun muziek is aanklacht tegen opkomend racisme, seksisme en polarisatie in Groot-Brittanië.

Je hebt ze misschien al wel gezien op de 2019 edities van Pukkelpop en Lowlands. Idles stond ook op het affiche van Down the Rabbit Hole, maar dit kon door de corona-uitbraak helaas niet doorgaan.

Op zaterdag 29 mei komt Idles naar de Melkweg, Amsterdam om 19:30. Twee weken later, spelen ze op zaterdag 12 juni in Ancienne Belgique te Brussel. De voorverkoop van beide concerten begint 11 september om 11:00.

Hier koop je de tickets voor Idles in de Melkweg en hier kan je de tickets vinden van Ancienne Belgique te Brussel. De tickets voor beide concerten kosten net iets minder dan 30 euro.

Wil je deze voorverkoop absoluut niet missen? Zet dan een ticketreminder. Je krijgt dan een mailtje als de voorverkoop begint. Zet hier een reminder voor het concert in de Melkweg. Om een reminder te zetten voor Ancienne Belgique, Brussel klik dan hier.
Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefHit the North 2020

HIT THE NORTH IN SEPTEMBER EN OKTOBER OP TOUR MET...Hit the North is een talentontwikkelingsprogramma die negen talenten heeft...

Patronaat news

SUBROUTINE RECORDS VIERT FEEST MET CONCERTWEEKEND IN... Platenmaatschappij Subroutine Records heeft een aantal redenen voor een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.