The Analogues speelt 'Revolver' vijfmaal in Afas Live

review: The Analogues- 50jaar Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band - 01/06 - Ziggo Dome The Analogu
The Analogues speelt 'Revolver' vijfmaal in Afas Live
Door JenitaPostma op 09 september 2020 - 10:55 The Analogues, touren al jaren met live vertolkingen van Beatles studio albums. Vandaag wordt bekend dat de groep van 9 tot en met 11 oktober met ‘REVOLVER’, het meesterwerk van the Beatles uit 1966, in AFAS live staat. ‘Revolver’ staat op nummer 3 van de Rolling Stone’s ‘500 Greatest albums of ALL Time. Het wordt door veel critici genoemd als het beste Beatles album.

De Afas Live waar de concerten zich gaan afspelen wordt omgebouwd tot een ‘Club Revolver’ die aan alle RIVM richtlijnen voldoet. De kaartverkoop voor deze concerten zal starten op vrijdag 11 september om 10:00 uur.

The Analogues is een Nederlandse Beatles-tributeband die zich tot doel heeft gesteld om het latere Beatles-werk dat de Fab Four nooit zelf live hebben gespeeld, naar het podium te vertalen. Het is een initiatief van zakenman en drummer Fred Gehring, die daarvoor ook zoveel mogelijk de oorspronkelijk gebruikte instrumenten opspoorde. The Analogues zijn internationaal succesvol met hun integrale uitvoeringen van 'Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band', 'The White Album' en 'Abbey Road'. Komende maanden doet the Analogues een flinke theatertournee met de voorstelling 'Let it Be: Abbey Road'. In de Afas Live geeft de band met de integrale uitvoering van Revolver dus een ander concert. Hier vind je een overzicht van alle concerten die The Analogues nog gaan geven.

The Analogues geven de volgende concerten in Afas Live:
09-10 20:00 - The Analogues - REVOLVER (tickets) (reminder)
10-10 16:00 - The Analogues - REVOLVER (tickets) (reminder)
10-10 20:00 - The Analogues - REVOLVER (tickets) (reminder)
11-10 16:00 - The Analogues - REVOLVER (tickets) (reminder)
11-10 20:00 - The Analogues - REVOLVER (tickets) (reminder)

Via de bovenstaande ticketlinks zorg je dat je aanwezig bent. De kaartverkoop van deze vijf concerten start op vrijdag 11 september om 10:00 uur. Een ticket gaat over de digitale toonbank vanaf 35,84 euro. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Stel via de bovenstaande reminder-links een ticketreminder in voor deze concerten van The Analogues.




Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Nana Adjoa

NANA ADJOA MET HAAR ´BIG DREAMING ANTS´ TOUR LANGS... Nana Adjoa brengt komend najaar haar debuutalbum 'Big Dreaming Ants' uit....

Capreranews.jpg1

CAPRERA BLOEMENDAAL DREIGT MINDER CONCERTEN TE MOGEN... Diverse Haarlemse media berichten over het nieuws dat Openluchttheater...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.