The Teskey Brothers in april naar Afas Live en La Madeleine

Teskey Brothers
The Teskey Brothers in april naar Afas Live en La Madeleine
Door RobZ op 07 september 2020 - 11:20 The Teskey Brothers bestaat uit de Australische broers Josh en Sam Teskey aangevuld met Brendon Love en Liam Gough. De groep neemt een flinke scheut old school Motown en voegt daar een snufje rauwe soul en blues aan toe. Dit doen ze niet onverdienstelijk. Afgelopen jaar verkocht The Teskey Brothers al hun tickets voor twee concerten in de grote zaal van Paradiso. In 2019 stond de groep op Into The Great Wide Open, Tuckerville en gaf het concerten in TivoliVredenburg en de Nijmeegse Stevenskerk. Vandaag wordt bekend dat The Teskey Brothers in april met hun 'Feet On The Ground' concerten geeft in Afas Live te Amsterdam en La Madeleine in Brussel.

Op 17 april 2021 speelt The Teskey Brothers in Afas Live. Twee dagen later, op 19 april doen de Australiërs de La Madeleine in Brussel aan. De tickets voor het concert in Brussel gaan iets eerder in de voorverkoop dan die in Amsterdam. De voorverkoop van het concert in La Madeleine start op woensdag 9 september om 11:00 uur. Tickets kosten hier 30,20 euro en zijn via deze link te koop.

Ga je liever naar het concert in Afas Live, dan moet je vrijdag 11 september om 11:00 uur klaarzitten. Hier koop je tickets voor The Teskey Brothers in Afas Live. Tickets kosten 38,50 euro.

We kunnen je een mail sturen als de voorverkoop van deze concerten begint. Hier stel je een ticketreminder in voor Teskey Brothers in Afas Live en hier voor Teskey Brothers in La Madeleine.

BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets The Teskey Brothers in AFAS Live
Tickets The Teskey Brothers
KIES TICKET
za 17 apr
The Teskey Brothers
AFAS Live, Amsterdam
€ 38,50
ma 19 apr
The Teskey Brothers
La Madeleine, Brussel
€ 30,20
amy macdonald

ANCIENNE BELGIQUE EN 013 VOOR AMY MACDONALDDe Schotse zangeres Amy MacDonald brak in 2007 door met haar hitsingle...

billy ocean

BILLY OCEAN MET ZIJN 'ONE WORLD HITS TOUR' LANGS... Britse soulzanger Billy Ocean komt op donderdag 22 april 2021 in het kader...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.