Ancienne Belgique en 013 voor Amy MacDonald

Amy Macdonald
Ancienne Belgique en 013 voor Amy MacDonald
Door Cartman91 op 07 september 2020 - 12:21 De Schotse zangeres Amy MacDonald brak in 2007 door met haar hitsingle This is the life. Het gelijknamige debuutalbum verkocht maar liefst 13 miljoen keer wereldwijd. Daarna had ze met Mr. Rock & Roll ook een hit te pakken. Vervolgens werd het lang stil, maar nu is ze helemaal terug met een nieuw album!

Dit album, dat de titel The Human Demands draagt, zal op 30 oktober verschijnen. Van dit album kwam op 27 augustus de eerste single The Hudson uit.

Met dit album zal Amy in het voorjaar van 2021 gaan touren, waarmee ze ook naar Nederland en België komt.

Op 22 april is eerst de Ancienne Belgique in Brussel aan de beurt, op 3 mei staat de zangeres in 013 te Tilburg.

Tickets voor deze shows gaan vanaf 11 september om 10 uur in de voorverkoop. Een kaartje in de AB kost je 39 euro in de voorverkoop, voor een ticket in 013 betaal je 36,90 euro.

Voor het laatstgenoemde concert kan je ook een ticketreminder instellen zodat je er zeker van bent dat je er op tijd bij bent zodra de voorverkoop van start gaat!





Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Patronaat news

SUBROUTINE RECORDS VIERT FEEST MET CONCERTWEEKEND IN...Platenmaatschappij Subroutine Records heeft een aantal redenen voor een...

Teskey Brothers

THE TESKEY BROTHERS IN APRIL NAAR AFAS LIVE EN LA... The Teskey Brothers bestaat uit de Australische broers Josh en Sam Teskey...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.