Billy Ocean met zijn 'One World Hits Tour' langs Doornroosje in Nijmegen

review: Billy Ocean - 21/11 - 013 Billy Ocean
Billy Ocean met zijn 'One World Hits Tour' langs Doornroosje in Nijmegen
Door KaylynB op 07 september 2020 - 10:59 Britse soulzanger Billy Ocean komt op donderdag 22 april 2021 in het kader van zijn 'One World Hits Tour' naar Doornroosje in Nijmegen. De 70-jarige Ocean weet als geen ander hoe hij het publiek moet vermaken en treedt met zijn grootste hits op. Denk hierbij aan onder andere 'Love really hurts without you', 'When the going gets tough, the tough get going' en 'Get outta my dreams, get into my car'.

Ter ere van zijn 70e verjaardag brengt de Britse zanger in 2020 een nieuw studioalbum uit getiteld ‘One World’. De plaat is de opvolger van ‘Because I Love You’ uit 2009 is volgens de zanger een ode aan alle muziekstijlen waardoor hij zich in de loop der jaren door heeft laten inspireren. “Ik heb het gevoel dat dit album mijn volwassenheid laat zien en de vele muziekgenres waaraan ik ben blootgesteld” aldus Ocean. “Het album weerspiegelt mijn gedachten en de manier waarop ik me voel op 70-jarige leeftijd maar bovenal hoop ik dat het mensen laat nadenken over het leven en de betekenis ervan.”

Billy Ocean was voor het laatst in Nederland te zien in 2019. Toen stond de zanger in Paard en de Effenaar. Een jaar daarvoor stond hij in Paradiso. Hier waren we aanwezig voor een fotoverslag. In 2016 luisterde hij het Parkpop festival in Den Haag op.

De kaartverkoop voor het concert op 22 april in Doornroosje start op vrijdag 11 september om 10:00 uur. Tickets voor dit concert van Billy Ocean kosten 38,50 euro en koop je via deze link. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in.




Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Teskey Brothers

THE TESKEY BROTHERS IN APRIL NAAR AFAS LIVE EN LA...The Teskey Brothers bestaat uit de Australische broers Josh en Sam Teskey...

Kensington news

ZIGGO DOME CONCERTEN VAN KENSINGTON UITGESTELD NAAR... Rockband Kensington zou in november maar liefst drie keer in de Ziggo Dome...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.