Winnen 2x2 kaarten Angie Stone!

Door linolium op 17 april 2008 - 17:10 De soul zangeres Angie Stone heeft al heel wat successen op haar naam staan. Met haar nieuwe album Art of Love & War, dat in oktober 2007 werd uitgebracht, gaat Stone terug naar haar soul roots. De eerste single van het album is 'Baby'. Angie Stone gaf in 2006 nog een concert in Paradiso in Amsterdam.

Podiuminfo mag in samenwerking met Seatwave 2x2 kaarten weggeven voor het concert van Angie Stone op 22 april in de Heineken Music Hall te Amsterdam.





Seatwave is een online marktplaats voor concert- en festivalkaarten. Hier kan je terecht als je een ticket over hebt en wilt verkopen, of als je een gegarandeerd echte kaart wilt aanschaffen.

Het enige wat er van je verwacht wordt is dat je na het concert een verslagje schrijft voor de Seatwave site en dat je in je Agendainfo aangeeft dat je graag naar het optreden van Angie Stone wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van Angie Stone pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent. Heb je nog geen Agendainfo account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo gebuikers pagina (met daarin aangegeven dat jij naar Angie Stone zou willen) naar [email protected] onder vermelding van Angie Stone en vermeldt in het mailtje je naam en adresgegevens.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



The Gossip9

THE GOSSIP IN TIVOLIDe uit oorspronkelijke Amerikaans groep The Gossip komt op 27 augustus naar...

Vlag Belgie6

BELGISCHE CARPOOLSITE SPECIAAL VOOR CONCERTGANGERS Met concertpooling.be lanceert Clubcircuit, de koepelorganisatie van 11...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.