Belgische carpoolsite speciaal voor concertgangers

Door Knoedel op 17 april 2008 - 16:33 Met concertpooling.be lanceert Clubcircuit, de koepelorganisatie van 11 Vlaamse muziekclubs, een online platform om vraag en aanbod voor carpooling naar concerten te bundelen. Het initiatief kadert binnen de Art For Earth concerten waarmee de clubs hun eigen klimaatheldendaad willen stellen.

Op concertpooling.be vinden bezoekers per week een overzicht van het concertaanbod in de muziekclubs. Ze kunnen heel gemakkelijk hun vraag en aanbod plaatsen via de comments. Het Clubcircuit hoopt hiermee mensen aan te sporen om samen naar concerten te rijden en zo de overlast voor milieu en mobiliteit te beperken.

Wij van Podiuminfo zijn benieuwd of dit gaat werken! Met alle plezier besteden we een nieuwsbericht aan dit toe te juichen initiatief.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



angiestone

WINNEN 2X2 KAARTEN ANGIE STONE!De soul zangeres Angie Stone heeft al heel wat successen op haar naam...

Patronaat7

BATTLES EENMALIG CONCERT IN NEDERLAND Lowlands 2007 was het Nederlandse debuut van de experimentele dance/rock-band...

REACTIES

Avatar Georia
do 17 apr 2008 16:42

Georia Ancienne Belgique heeft dat. Dat vond ik al een goed idee. Dit helemaal. Maar iets voor een volgende site voor jullie: "carpoolinfo" :P

 0
Avatar BasP
do 17 apr 2008 18:12

Wrong Hmmm risicovol. Vindt je iemand om mee te rijden, blijkt ie zich lam te zuipen. Daar sta je dan met een onbekende in een zaal waarvanuit je niet terug naar huis kan met openbaaar vervoer. :)

 0
geen avatar
do 17 apr 2008 20:36

wecky dan zal die zuipschuit tenminste zelf ook niet thuis komen... kun je tenminste gezellig samen in de auto slapen

 0
Avatar SNWH
do 17 apr 2008 21:24

SNWH Ik vind het een heel goed plan en zou er ook gebruik van maken als dit in NL ook zo was!

 0
Avatar Scarr
vr 18 apr 2008 09:46

Scarr Wrong schreef:
Hmmm risicovol. Vindt je iemand om mee te rijden, blijkt ie zich lam te zuipen. Daar sta je dan met een onbekende in een zaal waarvanuit je niet terug naar huis kan met openbaaar vervoer. :)


Als je er een systeem als bij Coachsurfing aanvast maakt waarbij je een plus of min aan kan geven bij een gebruiker is dat redelijk makkelijk op te lossen. En natuurlijk ff bespreken van te voren.

 0
Avatar Roelove!
za 19 apr 2008 00:49

Roelove! Dit zal nooit risicoloos worden. Als iemand slechte bedoelingen heeft kun je daar weinig tegen doen. Je zal maar bij de verkeerde in de auto terecht komen.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.