Alan Parsons Live Project kondigt een vervangende datum en extra concert aan in Koninklijk Theater Carré

review: Alan Parsons Live Project - 14/08 - 013 Alan Parsons Live Project
Alan Parsons Live Project kondigt een vervangende datum en extra concert aan in...
Door Kellyvermeer op 01 juli 2020 - 11:40 Alan Parsons Live Project heeft aangekondigd dat er een nieuwe datum is voor zijn show in Koninklijk Theater Carré. Ook zal er een extra concert plaatsvinden.

Er had een show op 21 juni plaatsvinden, maar deze is verplaatst naar 2 mei 2021. De tickets voor deze show blijven geldig. Omdat er een grote vraag was naar tickets zal er op 3 mei 2021 een extra concert plaatsvinden. De kaarten voor deze show gaan op vrijdag 3 juli om 10:00 in de verkoop. Via deze link koop je tickets voor het extra concert van Alan Parsons Live Project. Een ticket kost tussen de 64,80 en 74,30 euro.

The Alan Parson Project is een Britse rockband uit de late jaren 70 tot eind jaren 80. Deze band is opgericht door Alan Parson en Eric Woolfson. Alan Parsons is een Britse producer, musicus en componist. Hij heeft onder andere gewerkt als producer van Pink Floyd en heeft hij gewerkt bij Abbey Road Studios. De grootste hit die The Alan Parsons Project had in Nederland was het nummer "Dont't Answer Me". Dit nummer is gezonden door medeoprichter en co-producent Eric Woolfson.
BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Alan Parsons Live Project in Koninklijk Theater Carré
Tickets Alan Parsons Live Project
KIES TICKET
zo 02 mei
Alan Parsons Live Project
Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
€ 63,30 - 72,80
ma 03 mei
Alan Parsons Live Project
Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
€ 63,30 - 72,80
Xander de Buisonjé news

XANDER DE BUISONJÉ VIERT ZIJN VERJAARDAG MET VIER...De Nederlandse zanger Xander de Buisonjé zit al sinds 1992 in het vak. Toen...

Melkweg nieuwe logo

MELKWEG VIERT 50-JARIG JUBILEUM MET 24 UUR DURENDE... De Melkweg bestaat in 2020 vijftig jaar en dat wordt op vrijdag 17 juli...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.