Xander de Buisonjé viert zijn verjaardag met vier dinnershows in Nova en Maassilo

Xander de Buisonjé news_groot
Xander de Buisonjé viert zijn verjaardag met vier dinnershows in Nova en Maassilo
Door Cartman91 op 01 juli 2020 - 13:18 De Nederlandse zanger Xander de Buisonjé zit al sinds 1992 in het vak. Toen nog als frontman van de band Volumia, waarmee hij grote hits als Hou me vast en Afscheid scoorde. Sinds 2002 speelt hij solo, waar hij ook een graag geziene gast op tv is. In programma's als De Beste Zangers van Nederland en The Passion heb je hem al eens langs kunnen zien komen.

Op 19 juli is Xander jarig en dat wordt groots gevierd. Met maar liefst vier shows in Nova te Amsterdam en Maassilo te Rotterdam zal het hele weekend in het teken staan van zijn verjaardag onder de naam Xander's birthday weekend. De agendapunten zijn als volgt:

16/7 - Nova, Amsterdam
17/7 - Nova, Amsterdam
18/7 - Maassilo, Rotterdam
19/7 - Maassilo, Rotterdam

Het gaat hier om vier dinnershows, de deuren gaan om 20:00 uur open en de eerste gang zal om 21:00 uur geserveerd worden. De feestelijke avonden duren tot 1:00 uur 's nachts.

Een tafel kan je via deze website reserveren. Bij de reservering betaal je 50% van de prijs, de andere helft betaal je bij aankomst in de zaal.

Tickets zijn alleen in arrangementen van twee of vier personen te verkrijgen. Een kaartje voor twee personen in Nova kost je 150,61 euro en voor vier personen ben je 300,61 euro kwijt. In de Maassilo betaal je voor twee personen 90,61 euro en voor vier personen 180,61 euro.

Uiteraard worden de voorstellingen geheel volgens de RIVM-richtlijnen gehouden. Dat betekent 1,50 meter afstand van elkaar houden en er zal bij de toiletten desinfecterende zeep aanwezig zijn.




Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Tolhuistuin

GRATIS MUZIEKEVENEMENT SUNDAY SOUNDS DEZE ZOMER...Het gratis te bezoeken muziekevenement Sunday Sounds keert in de maanden...

Alan Parsons Live Project

ALAN PARSONS LIVE PROJECT KONDIGT EEN VERVANGENDE... Alan Parsons Live Project heeft aangekondigd dat er een nieuwe datum is...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.