5 Seconds of Summer met All Time Low naar Paleis 12 en Afas Live

review: 5 Seconds of Summer - 5/11 - AFAS Live 5 Seconds of Summer
5 Seconds of Summer met All Time Low naar Paleis 12 en Afas Live
Door RobZ op 29 juni 2020 - 09:34 De optredens van 5 Seconds of Summer op Pinkpop en Werchter Boutique konden dit jaar niet doorgaan, maar fans van de Australische poprockers, hebben weer iets om naar uit te kijken. In april komt de band in het kader van hun 'No Shame 2021' tournee langs België en Nederland. Op 20 april speelt 5 Seconds of Summer in Paleis 12 te Brussel en twee dagen later is de Afas Live in Amsterdam aan de beurt. Als special guest komt All Time Low mee.

Eind maart bracht 5 Seconds of Summer (5SOS) hun nieuwe album 'CALM' uit, de opvolger van het in 2018 verschenen 'Youngblood'. CALM, een acroniem van de eerste letters van de namen van de bandleden Calum, Ashton, Luke en Michael is het vierde studioalbum van de populaire Australische groep. Het album met daarop de hits ‘Teeth’, ‘Easier’ en ‘No Shame’ kwam net als de drie voorgaande albums direct op de eerste plaats binnen in hun thuisland. Ook in de rest van wereld haalde het album topnoteringen. 5 Seconds of Summer brak door onder de vleugels van One Direction. In 2012 liet Louis Tomlinson via een Tweet weten erg onder de indruk te zijn van de band. In 2013 en 2014 mochten ze de voorprogramma's doen van de stadiontoernee van One Direction en de rest is geschiedenis. In 2018 stond 5 Seconds of Summer ook in de Afas Live. Eva Ruiten maakte hier voor ons het volgende fotoverslag.

Op vrijdag 3 juli om 10:00 uur start de voorverkoop voor deze concerten van 5 Seconds of Summer. Via deze link koop je tickets voor 5 Seconds of Summer in Paleis 12 op 20 april 2021. Een ticket kost 46,50 euro. Wil je liever op 22 april naar de Afas Live in Amsterdam? Dan kan je hier terecht voor een ticket. Een ticket voor 5SOS in Afas Live kost 47,60 euro. Er is voor beide concerten een Soundcheck Standing optie die iets meer dan 150 euro kost.

Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in voor 5 Seconds of Summer in Afas Live. En hier voor het concert in Paleis 12.




Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Fontaines

FONTAINES D.C. MET NIEUWE ALBUMTOURNEE LANGS...Ierse postpunk band Fontaines D.C. komt tijdens hun nieuwe tournee naar...

Dries Roelvink

DRIES ROELVINK EN BERGET LEWIS KONDIGEN DINNERSHOWS AAN Dries Roelvink is op 10 juli gastheer van The Dinnershow in de Maassilo. Op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.