Fontaines D.C. met nieuwe albumtournee langs Nederland en België

Fontaines D.C.
Fontaines D.C. met nieuwe albumtournee langs Nederland en België
Door Kellyvermeer op 29 juni 2020 - 10:12 Ierse postpunk band Fontaines D.C. komt tijdens hun nieuwe tournee naar Nederland en België. De nieuw aangekondigde shows staan in het teken van het album 'A Hero's Death' dat op 31 juli uit gaat komen.

Fontaines D.C. is afkomstig uit Dublin. De leden uit de band delen een voorliefde voor poëzie en dat is terug te zien in de teksten. In 2019 kwam hun debuutalbum uit genaamd 'Dogrel'. Je zou de band kunnen kennen van hits als 'Boys In The Better Land' en 'Too Real'.

Fontaines D.C. komt op 30 maart naar Trix in Antwerpen. Kaartjes voor deze show gaan op vrijdag 3 juli in de verkoop en kosten €25,50. Wil je graag naar dit concert? Koop hier je kaartjes.

Op 31 maart komt de band naar TivoliVredenburg in Utrecht. Ook de kaartjes voor deze show gaan op vrijdag 3 juli in de verkoop. Deze kosten €21,85 per stuk. Wil je graag naar dit concert? Koop hier je kaartjes.

We kunnen je een email sturen als de kaartverkoop begint. Stel hier de ticketreminders in voor het concert in Trix en hier voor de show in TivoliVredenburg.Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefDef P

DEF P, MCGYVER, DE KAMER EN 'T GILDE HET LAND DOOR...De concerttour van Dossier Boombap had eigenlijk in de periode april/mei en...

5 Seconds of Summer

5 SECONDS OF SUMMER MET ALL TIME LOW NAAR PALEIS 12... De optredens van 5 Seconds of Summer op Pinkpop en Werchter Boutique konden...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.