Dries Roelvink en Berget Lewis kondigen dinnershows aan

Dries Roelvink
Dries Roelvink en Berget Lewis kondigen dinnershows aan
Door Kellyvermeer op 26 juni 2020 - 14:24 Dries Roelvink is op 10 juli gastheer van The Dinnershow in de Maassilo. Op 25 en 26 juli zal Berget Lewis deze rol overnemen. Zij zal ook gastvrouw zijn in NOVA op 9 en 10 juli.

Dries zorgt voor diverse optredens tussen de gangen door. The Dinnershow zal geopend zijn van 20:00 tot 01:00. De eerste gang van het culinaire menu zal om 21:00 geserveerd worden. Je moet minimaal 18 jaar zijn om deze dinershow te kunnen bezoeken.

Berget werkt samen met samen met E&A Events. Ze presenteert voor vier avonden The Grapevine. Op Berget zal tussen de gangen optredens geven. The Grapevine duurt van 20:00 tot 01:00. Ook hier wordt de eerste gang van het menu om 21:00 geserveerd.

Bij beide shows wordt er rekening gehouden met de RIVM-maatregelen tegen het coronavirus. Er is voldoende ruimte om genoeg afstand van elkaar te houden en is er desinfecterende zeep bij de toiletten.

Wil je graag naar de Dinnershow met Dries Roelvink? Reserveer dan hier je plek. Of wil je liever naar The Grapevine met Berget? Koop dan hier je plek.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



5 Seconds of Summer

5 SECONDS OF SUMMER MET ALL TIME LOW NAAR PALEIS 12...De optredens van 5 Seconds of Summer op Pinkpop en Werchter Boutique konden...

Groningennieuws

STADSPARK GRONINGEN MOET ALS CONCERTLOCATIE GAAN... De gemeente Groningen heeft ambitieuze plannen met de drafbaan in hun...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.