Concert Ronnie Flex en Deuxperience in AFAS Live geannuleerd

Ronnie Flex
Concert Ronnie Flex en Deuxperience in AFAS Live geannuleerd
Door Kellyvermeer op 19 juni 2020 - 15:49 Het concert dat Ronnie Flex en Deuxperience in de AFAS Live zou geven op 2 oktober is definitief afgelast. Het concert zou oorspronkelijk op 15 mei plaatsvinden, maar werd naar 2 oktober verplaatst. Als gevolg van de maatregelen die door de overheid zijn genomen tegen het coronavirus kan het concert ook op die datum naar verwachting niet doorgaan. Daarom is er voor gekozen om het concert compleet te annuleren.

Ronnie Flex laat in reactie weten: ”Gezien alles wat er speelt rond het COVID19 virus lukt het ons niet om de voorbereidingen te treffen voor de grootste show van mijn carrière. Vandaar dat ik heb besloten mijn eerder verplaatste concert dat op 2 oktober in de Afas zou plaatsvinden voorlopig te cancellen. Ik baal er heel erg van maar ik wil kwaliteit kunnen leveren en met de maatregelen van nu lukt dit niet. Ik beloof dat ik het goed maak als alles weer een beetje normaal is.”

Mensen met kaarten voor dit concert van Ronnie Flex krijgen email van Ticketmaster en zullen hun geld terug kunnen vragen of genoegen nemen met een voucher.




Paul de Munnik

DE VORSTIN KONDIGT ZOMERSESSIES AAN MET O.A. PAUL DE...De Vorstin kondigt aan dat er een reeks zomerconcerten aan komen. Er zullen...

Agendainfo_mojo.jpg

VODAFONE KOMT SAMEN MET MOJO MET STREAMINGPLATFORM... Telecomprovider Vodafone en concertpromotor Mojo slaan de handen ineen en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.