Vodafone komt samen met Mojo met streamingplatform Larger Than Live, optredens van o.a. Nielson, Maan en meer

Maan
Vodafone komt samen met Mojo met streamingplatform Larger Than Live, optredens van o.a....
Door Cartman91 op 19 juni 2020 - 14:48 Telecomprovider Vodafone en concertpromotor Mojo slaan de handen ineen en lanceren het interactieve streamingplatform Larger Than Live. Via dit platform worden er livestreams uitgezonden van concerten in de Ziggo Dome. Niet eendimensionaal, maar interactief. De optredende artiesten passen hun shows aan om via de high-tech schermen die in een cirkel om het podium staan met hun fans, die het optreden thuis vanuit de huiskamer kunnen volgen, te kunnen communiceren en vice versa. Bij de concerten kunnen 100 man publiek aanwezig zijn. Abonnees van Vodafone kunnen deze kaarten winnen.

De concertreeks begint op 9 juli met een optreden van Nielson. Daarna volgen optredens van De Jeugd van Tegenwoordig (11 juli), Frenna (16 juli), Rolf Sanchez (23 juli), Maan (6 augustus) en De Staat (8 augustus).

Alle optredens vinden plaats in de Ziggo Dome en beginnen om 21:00 uur. Vanaf 20:00 uur heb je al de mogelijkheid om thuis in te loggen voor de livestreams.

Tickets zijn per direct in de voorverkoop gegaan (tot 2 uur voor aanvang van het concert te verkrijgen). Een kaartje kost je 11 euro en te koop via onderstaande links.

09-07-2020 - Nielson - Larger Than Live - (tickets)
11-07-2020 - De Jeugd Van Tegenwoordig - Larger Than Live -(tickets)
16-07-2020 - Frenna - Larger Than Live - (tickets)
23-07-2020 - Rolf Sanchez - Larger Than Live - (tickets)
06-08-2020 - Maan - Larger Than Live - (tickets)
08-08-2020 - De Staat - Larger Than Live - (tickets)Ronnie Flex news

CONCERT RONNIE FLEX EN DEUXPERIENCE IN AFAS LIVE...Het concert dat Ronnie Flex en Deuxperience in de AFAS Live zou geven op 2...

passenger

SHOWS PASSENGER IN AFAS LIVE EN KONINKLIJK CIRCUS... De Britse singer-songwriter Passenger zou aanvankelijk in oktober dit jaar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.