De Vorstin kondigt Zomersessies aan met o.a. Paul de Munnik, Jett Rebel en Candy Dulfer

Jett Rebel
De Vorstin kondigt Zomersessies aan met o.a. Paul de Munnik, Jett Rebel en Candy Dulfer
Door Kellyvermeer op 19 juni 2020 - 16:36 De Vorstin kondigt aan dat er een reeks zomerconcerten aan komen. Er zullen vijf intieme concerten in de grote zaal plaatsvinden.

De line-up bestaat uit Paul de Munnik, Jett Rebel, Candy Dulfer, Danspaleis van Kooten en The LSB Experience. Directeur Wilco Witte en programmeur Jim van Kooten laten weten dat muziek ons afleiding, vervoering en verbinding brengt. Om die reden besloten ze open te blijven met een veelzijdig programma met zowel landelijk bekende artiesten als artiesten uit de regio. Ze verwachten daarmee in grote behoefte te voorzien.

Door de versoepeling van de maatregelen zullen er vanaf 1 juli maximaal 100 man publiek bij de shows aanwezig mogen zijn. De concerten zullen plaatsvinden in de grote zaal. In de grote zaal kunnen normaal 850 bezoekers ontvangen worden, maar nu wordt het een capaciteit van 75 personen. Op deze manier ervaren bezoekers een persoonlijk concert op een veilige afstand van anderhalve meter. Alle artiesten spelen meerdere keren op een dag, zodat zoveel mogelijk mensen een leuke concertervaring kunnen hebben.

De agenda voor de zomersessies ziet er als volgt uit:

04-07-2020 - The LSB Experience - De Vorstin, Hilversum
22-07-2020 - Jett Rebel - De Vorstin, Hilversum
01-08-2020 - DansPaleis Van Kooten - De Vorstin, Hilversum
15-08-2020 - Paul de Munnik - De Vorstin, Hilversum
29-08-2020 - Candy Dulfer - De Vorstin, Hilversum


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefMaurino (tentempies)

SOLO CLUBTOURNEE VOOR MAURINO (VAN FIESTA MACUMBA EN...Je kent Maurino Alarcon waarschijnlijk al als singer/songwriter van...

Ronnie Flex news

CONCERT RONNIE FLEX EN DEUXPERIENCE IN AFAS LIVE... Het concert dat Ronnie Flex en Deuxperience in de AFAS Live zou geven op 2...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.