Concerten Maluma in Ziggo Dome en Sportpaleis opnieuw verplaatst

review: Maluma - 29/09 - Afas Live Maluma
Concerten Maluma in Ziggo Dome en Sportpaleis opnieuw verplaatst
Door RobZ op 11 juni 2020 - 11:34 De Colombiaanse zanger Maluma wilde in het kader van zijn 11:11 World Tour in maart door Europa reizen. Daar stak de uitbraak van het coronavirus een stokje voor. Zijn concerten werden verplaatst naar september, maar vandaag wordt bekend dat de 11:11 World Tour opnieuw uitgesteld wordt. De planning is nu dat Maluma in juni 2021 door Europa tourt.

Maluma, die in 2010 doorbrak met het nummer ‘Farandulera’, is een ware online sensatie met ruim 12 miljard views op YouTube en 25 miljoen luisteraars per maand op Spotify. In 2017 was hij wereldwijd de bestverkopende Latin-artiest op het gebied van concerttickets, met meer dan 105 shows en ruim één miljoen tickets. Hij is één van de meest succesvolle Spaanstalige artiesten van dit moment als het gaat om latin pop, mee dankzij samenwerkingen met wereldsterren als Shakira, Madonna, J. Balvin en Ricky Martin.

Maluma speelt nu op 9 juni in de Ziggo Dome te Amsterdam. Op 13 juni is het Sportpaleis in Antwerpen aan de beurt. Tickets voor het concert van Maluma in de Ziggo Dome zijn te koop via deze link. Een kaartje kost je tussen de 40 en 77 euro.

Wij waren in september met een fotograaf aanwezig bij het concert van Maluma in de Afas Live. Dat leverde dit hele mooie fotoverslag op.




Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Tyler, The Creator

TYLER, THE CREATOR JUNI 2021 LANGS AFAS LIVE,...Tyler, The Creator, is een Amerikaanse rapper en producer. Onder de naam...

The Black Dahlila Murder

THE BLACK DAHLIA MURDER KONDIGT CONCERTEN AAN IN... Deathmetalband The Black Dahlia Murder heeft aangekondigd dat ze weer op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.