Medewerkers en vrijwilligers 013 maken mondkapjes van oude merchandise

013 news_groot
Medewerkers en vrijwilligers 013 maken mondkapjes van oude merchandise
Door Cartman91 op 10 juni 2020 - 13:05 Wat doe je met oude merchandise die je aan de straatstenen niet meer kwijt kan (zeker in deze tijden)? Daar zoek je een creatieve oplossing voor! Het Tilburgse poppodium 013 heeft voor de Coronacrisis daar een geheel toepasselijke oplossing voor bedacht: ze gaan daar, in samenwerking met Green Bag Lady, mondkapjes van maken!

Medewerkers en vrijwilligers van 013 zijn de afgelopen weken hard aan de slag gegaan om deze mondkapjes te maken. Aanstaande zaterdag (13 juni) opent 013 tussen 14:00 uur en 17:00 uur de boxoffice. Hier kan je dan gratis een uniek exemplaar ophalen. Uiteraard wel volgens de RIVM-maatregelen!

Van deze mondkapjes zijn 400 exemplaren geproduceerd, allen uniek en duurzaam. Mocht je er een willen bemachtigen, dan zal je snel moeten zijn. Want op is op!



Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Green Day

NIEUWE DATUMS VOOR HELLA MEGA TOUR MET GREEN DAY,...De Hella Mega Tour, een samenwerking van Green Day, Weezer en Fall Out Boy...

Patronaat news

PATRONAAT OPENT WEER DE DEUREN MET STAGE 1,5... Het Haarlemse poppodium Patronaat heeft, net als andere podia in het land,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.