Nieuwe datums voor Hella Mega Tour met Green Day, Weezer en Fall Out Boy

Hella Mega Tour
Nieuwe datums voor Hella Mega Tour met Green Day, Weezer en Fall Out Boy
Door RobZ op 10 juni 2020 - 13:10 De Hella Mega Tour, een samenwerking van Green Day, Weezer en Fall Out Boy wordt in 2021 opnieuw opgestart. Vandaag wordt bekend dat de concerttournee op 21 juni Sportpaleis Antwerpen aandoet en op 23 juni in het Stadspark Groningen staat.

De samenwerking tussen de drie bands werd september 2019 bekend gemaakt. Lees onze berichtgeving hier. Aanvankelijk zou de tournee op 14 juni in Groningen staan en op 17 juni in Antwerpen. De maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen, gooiden natuurlijk roet in het eten. Maar in 2021 wordt de tournee opnieuw opgestart. Amyl and the Sniffers zorgen beide concerten voor de support van Green Day, Fall Out Boy en Weezer.

Mensen met kaarten voor de 2020 editie van de Hella Mega Tour kunnen natuurlijk met hun tickets naar de nieuwe datums. Als je verhindert bent, kun je genoegen nemen met een voucher of wachten tot een maand na het concert. Je krijgt dan je geld terug.

Had je juni 2021 nog niks te doen? Hier koop je tickets voor de Hella Mega Tour in Groningen en hier kan je terecht als Antwerpen je beter uitkomt. Tickets gaan over de toonbank in Antwerpen vanaf 51 euro. Voor het concert in Groningen ben je iets meer kwijt. Deze tickets kosten 66 euro.Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefTivoliVredenburg

DRIE WEEKENDEN LANG VERRASSINGSTOURS IN...Het Utrechtse poppodium TivoliVredenburg organiseert vanaf 20 juni drie...

013tilburgklein

MEDEWERKERS EN VRIJWILLIGERS 013 MAKEN MONDKAPJES... Wat doe je met oude merchandise die je aan de straatstenen niet meer kwijt...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.