Di-rect kondigt nieuw online concert op de Scheveningse Pier aan

review: Central Park 2019 Di-rect
Di-rect kondigt nieuw online concert op de Scheveningse Pier aan
Door Kellyvermeer op 08 juni 2020 - 10:57 Band Di-rect heeft aangekondigd dat ze opnieuw een concert geven dat online te bekijken is. Op 4 juli gaat het concert plaatsvinden op de Pier van Scheveningen.

Op 6 juni gaf de band een concert vanuit De Koninklijke Schouwburg in Den Haag. Mensen die een kaartje wilde kopen mochten zelf bepalen hoeveel ze ervoor wilde betalen met een minimum van €1,-. Ook bij het concert op 4 juli mogen kopers van een kaartje zelf bepalen wat ze het waard vinden.

Di-rect is een Nederlandse band, bekend van hits als 'Soldier On' en 'Devil Don't Care'. De band is in 1999 opgericht en komt oorspronkelijk uit Den Haag. Di-rect werd bekend toen ze mee gingen op tour met Kane en daar in het voorprogramma stonden. Hierdoor kregen ze snel door het hele land bekendheid.

Di-rect gaat op 4 juli opnieuw een concert geven. De show wordt via de site van de band gestreamd. Maar om de stream te kunnen bekijken, moet er dus wel een kaartje gekocht worden. De kaartverkoop voor dit online concert zal beginnen op woensdag 10 juni om 09:00 via de site van Di-rect.

In de agenda van Di-rect staan verder twee grote concerten in de Rotterdamse Ahoy. Op 9 en 10 oktober moet de band hier weer in het echt te aanschouwen zijn.
Tim Akkerman news

TIM AKKERMAN GEEFT CONCERT IN VLIEGTUIG VOOR MEER... Let op: het nieuws dat er een concert in een vliegtuig komt, blijkt een...

Paradiso logo nieuw1

PARADISO KOMT MET LIDMAATSCHAP VOOR HET LEVEN EN... Paradiso is druk bezig met het ontwikkelen van initiatieven om het hoofd...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.