Paradiso komt met lidmaatschap voor het leven en organiseert popquiz met jaar toegang als hoofdprijs

Paradiso
Paradiso komt met lidmaatschap voor het leven en organiseert popquiz met jaar toegang...
Door RobZ op 05 juni 2020 - 15:24 Paradiso is druk bezig met het ontwikkelen van initiatieven om het hoofd boven water te kunnen houden in deze moeilijke tijden waarin er geen (grote) concerten georganiseerd kunnen worden. Eerder introduceerde het al een 'God Save London Calling ticket' van 1000 euro, waarmee je onder andere de rest van je leven naar London Calling kunt.

Vandaag laat het poppodium in Amsterdam weten een lifetime lidmaatschap te introduceren. Hiermee hoef je nooit meer een lidmaatschap voor Paradiso te kopen. Met een Lidmaatschap voor het leven lever je een grote bijdrage aan het voortbestaan van Paradiso. Hier vind je meer informatie over Paradiso's lidmaatschap voor het leven.

Vanavond organiseert Paradiso een grote online popquiz samen met de Upbeatles. Deze wordt uitgezonden uit de grote zaal van Paradiso en niemand minder dan Memphis Maniacs zullen het podium betreden. De livestream start rond 19.30 uur en rond 20:00 uur zullen de eerste vragen te beantwoorden zijn. Rond 23:00 uur moet de popquiz afgelopen zijn. Deelname aan de quiz is helemaal gratis en je hoeft je niet van tevoren aan te melden. Mocht je toch je dankbaarheid willen laten blijken, dan kun je een gift achterlaten tijdens de stream. Er zijn ook fantastische prijzen te winnen, waaronder een jaar lang gratis naar Paradiso met een doorlopend entreebewijs. Op de site van Paradiso vind je meer informatie over de Popquiz van vanavond.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Di-rect news

DI-RECT KONDIGT NIEUW ONLINE CONCERT OP DE...Band Di-rect heeft aangekondigd dat ze opnieuw een concert geven dat online...

Scheepvaartmuseum Amsterdam

LIVE-STREAM CONCERTEN VANUIT HET SCHEEPVAARTMUSEUM... In deze Corona tijden zijn live-stream concerten niets nieuws, maar met de...

REACTIES

Avatar Yeahroen
za 06 jun 2020 17:39

Yeahroen Als het lidmaatschap voor het leven wat extra's zou omvatten naast alleen geen maandlidmaatschap hoeven hebben, zou het aantrekkelijker zijn. Melkweg doet bijvoorbeeld gratis concerten voor jaarleden, terwijl Paradiso weinig extra lijkt te doen voor jaarleden. Alternatief zou kunnen zijn om voorverkoop voor concerten altijd eerder aan te bieden aan lifetime leden.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.