Live-stream concerten vanuit Het Scheepvaartmuseum met o.a. Kensington en Ilse DeLange

review: Kensington - 22/11 - Ziggo Dome Kensington
Live-stream concerten vanuit Het Scheepvaartmuseum met o.a. Kensington en Ilse DeLange
Door Cartman91 op 05 juni 2020 - 14:57 In deze Corona tijden zijn live-stream concerten niets nieuws, maar met de optredens van Kensington, Duncan Laurence, Danny Vera, Krezip en Ilse DeLange vanuit Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam is er voor een unieke locatie gekozen. Daarnaast hebben de artiesten, de eersten in een reeks, iets bijzonders voorbereidt waar zelfs de meest doorgewinterde fans door verrast zullen worden.

Kensington mag het spits afbijten, op 17 juni zal de band vanaf het Open Plein (het binnenplein van het museum) een live-stream concert houden die je thuis kan volgen via deze website. Het volledige schema ziet er als volgt uit:

17/6 - Kensington (tickets)
18/6 - Duncan Laurence (tickets)
19/6 - Danny Vera (tickets)
20/6 - Krezip (tickets)
21/6 - Ilse DeLange (tickets)

Tickets voor de live-streams gaan vanaf morgen (6 juni) om 10 uur in de voorverkoop. Een kaartje kost je 12,99 euro (exclusief 30 Eurocent transactiekosten).
Paradiso logo nieuw1

PARADISO KOMT MET LIDMAATSCHAP VOOR HET LEVEN EN...Paradiso is druk bezig met het ontwikkelen van initiatieven om het hoofd...

MuziekgebouwaanIJnieuws

MUZIEKGEBOUW AAN 'T IJ OPENT TERRAS VOOR CONCERTEN Van juni tot en met augustus organiseert Muziekgebouw aan 't IJ iedere...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.