Fred van Leer verplaatst verjaardagsfeest in Ahoy naar 2021

Fred van Leer
Fred van Leer verplaatst verjaardagsfeest in Ahoy naar 2021
Door Kellyvermeer op 29 mei 2020 - 10:54 Fred van Leer heeft vandaag laten weten dat hij zijn verjaardagsfeest in Rotterdam Ahoy een jaar verplaatst. De nieuwe datums van de Fred & Friends avonden zijn 17 en 18 september 2021.

Het kabinet heeft op 21 april tijdens de persconferentie bekend gemaakt dat grootschalige evenementen zoals Fred & Friends in Rotterdam Ahoy niet gehouden mogen worden tot 1 september. Hoewel de evenementen voor 17 en 18 september in de agenda stonden, hebben Fred en zijn team toch besloten het evenement met een jaar te verplaatsen.

“Natuurlijk is dit een enorme domper. Voor ons als team, voor het publiek en voor mijn ‘Friends’: de artiesten die in Ahoy op mijn verjaardagsfeest komen en de show zoveel kleur gaan geven. Maar gezondheid en veiligheid zijn het allerbelangrijkste en daarom zijn we tot dit besluit gekomen. We hebben de afgelopen tijd niet stil gezeten en we hebben dan ook meteen goed nieuws. We verplaatsen het naar exact een jaar later: 17 en 18 september 2021. Het weekend waarin ik 45 jaar word."

Kaarten voor deze show zijn nog beschikbaar. De tickets kosten tussen de €35 en €80 per stuk. Wil je graag naar op 17 september 2021 naar Fred & Friends? Koop hier je kaartjes.

Of ga je liever op 18 september 2021? Koop dan hier je kaartjes.BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Fred van Leer - FRED & FRIENDS in Ahoy
Tickets Fred van Leer - FRED & FRIENDS
KIES TICKET
vr 17 sep
Afterparty Fred & Friends
Ahoy, Rotterdam
€ 49,99
za 18 sep
Afterparty Fred & Friends
Ahoy, Rotterdam
€ 49,99
Oliver Heldens

OLIVER HELDENS MET LIVE-STREAM TE ZIEN VANUIT HET...De Nederlandse DJ / producer Oliver Heldens zal met een live-stream vanuit...

Openluchttheater Ede

HEEL LITOUWEN KOMENDE MAANDAG OPEN-AIR CONCERTZAAL /... Om de bevolking te bedanken voor hun inzet om de verspreiding van het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.