Oliver Heldens met live-stream te zien vanuit het Concertgebouw in Amsterdam

Oliver Heldens
Oliver Heldens met live-stream te zien vanuit het Concertgebouw in Amsterdam
Door Cartman91 op 29 mei 2020 - 12:51 De Nederlandse DJ / producer Oliver Heldens zal met een live-stream vanuit het Concertgebouw in Amsterdam te zien zijn. Met deze live-stream dat onderdeel uitmaakt van het American Digital Mirage Festival, hoopt de DJ geld op te halen voor het goede doel.

Met de uitbraak van het Coronavirus is muziekindustrie, net als veel andere sectoren stil komen te liggen. Hierdoor hebben muzikanten geen inkomsten meer. Om de muziekindustrie te steunen is non-profitorganisatie Plus 1 ingeschakeld, donaties gaan dan ook naar deze organisatie die muzikanten ondersteunt.

Het optreden van Oliver Heldens in het Concertgebouw vindt plaats op 5 juni. Een donatie kan je doen via de website van het American Digital Mirage Festival.
Tim Knol news

TIM KNOL EERSTE NAAM VOOR 1,5 METER SESSIES IN...Nu de Coronamaatregelen langzaam aan versoepeld worden starten podia weer met...

Fred van Leer

FRED VAN LEER VERPLAATST VERJAARDAGSFEEST IN AHOY... Fred van Leer heeft vandaag laten weten dat hij zijn verjaardagsfeest in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.